Femeile din ţara cu cele mai multe câştigătoare Miss World sunt îndemnate să facă şase copii

  • Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, vrea ca fiecare femeie să facă şase copii.
  • Opoziţia din Venezuela aminteşte că mamele nu pot alăpta din cauza lipsei de mâncare, iar laptele praf este prea scump.
4323 afișări
Imaginea articolului Femeile din ţara cu cele mai multe câştigătoare Miss World sunt îndemnate să facă şase copii

Femeile din ţara cu cele mai multe câştigătoare Miss World sunt îndemnate să facă şase copii

Potrivit El Universo, Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei, a spus, după o discuţie cu mama a 5 copii, însărcinată cu cel de-al şaselea: „Daţi naştere, daţi naştere! Toate femeile să facă şase copii, toate! Să crească patria!”.

Pare o idee sănătoasă, la prima vedere. Femeile din Venezuela au câştigat de şase ori concursul Miss World şi de şapte ori Miss Universe.

Opoziţia din Venezuela spune că Maduro are probleme psihologice.

Din cauza crizei din ţară, spitalele nu funcţionează, vaccinurile nu se găsesc, femeile nu not alăpta pentru că sunt subnutrite, iar laptele praf e atât de scump că nimeni nu şi-l permite.

Venezuela traversează o criză economică gravă, din cauza căreia 13% dintre copii sunt subnutriţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vnezuela,
copii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici