Fenomene meteo severe în Spania: Oraşe şi autostrăzi distruse de inundaţii/ Temperaturile au scăzut drastic în doar câteva minute | FOTO, VIDEO

Ploile torenţiale şi căderile de grindină au dus la inundaţii devastatoare în regiunile de nord şi est ale Spaniei. Cel puţin o persoană a murit în urma viiturilor puternice, scrie Euronews.

8120 afișări
Imaginea articolului Fenomene meteo severe în Spania: Oraşe şi autostrăzi distruse de inundaţii/ Temperaturile au scăzut drastic în doar câteva minute | FOTO, VIDEO

Fenomene meteo severe în Spania

Autorităţile au fost luate prin surprindere de fenomenele meteo extreme, după ce au căzut cantităţi de patru ori mai mari decât cele prognozate iniţial în regiunea Navarra.

Imaginile publicate pe reţelele de socializare arată cum viiturile distrug o autostradă principală, care s-a surpat în apropiere de Pueyo. Pompierii din regiune au declarat că au recuperat cadavrul unui bărbat care ar fi fost luat de viitură în timp ce se afla la volanul maşinii.

În Pamplona, cursa anuală cu tauri a fost amânată din cauza ploilor, scrie Euronews.

Temperaturile au scăzut dramatic în regiunea Valencia, de la 33.5 de grade Celsius la 20 de grade în doar câteva zeci de minute, informează express.co.uk

Vremea extremă a luat cu asalt Spania la doar o săptămână după ce locuitorii au avut de îndurat un val de căldură care a doborât numeroase recorduri de temperatură. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici