Fetiţă de origine română, găsită moartă într-o piscină, în sudul Italiei. Tânăr român, inculpat în anchetă

O fetiţă de origine română s-a înecat într-o piscină situată într-un complex turistic din sudul Italiei, cazul fiind cercetat de autorităţile italiene, care au audiat 40 de persoane pentru stabilirea circumstanţelor producerii incidentului, informează site-ul TGcom24.it.

965 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de origine română, găsită moartă într-o piscină, în sudul Italiei. Tânăr român, inculpat în anchetă

Fetiţă de origine română, găsită moartă într-o piscină, în sudul Italiei

Maria, o fată de origine română în vârstă de zece ani, a fost găsită moartă într-o piscină din complexul turistic San Salvatore Telesino, situat în regiunea Campania (sudul Italiei).

Fetiţa s-a înecat în piscină în timp ce complexul turistic era închis deoarece vremea era ploioasă. Anchetatorii încearcă să afle cum a ajuns fetiţa în piscină.

În cadrul anchetei au fost audiate circa 40 de persoane, inclusiv un român în vârstă de 20 de ani care a fost văzut ultima dată în compania fetiţei.

Un cetăţean român a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală şi crimă în cazul decesului fetiţei de origine română găsită moartă într-o piscină din sudul Italiei, afirmă surse citate de ziarul La Repubblica.

Tânărul român este acuzat că a încercat să o violeze pe fetiţa în vârstă de zece ani, Maria U., după care ar fi asfixiat-o şi aruncat-o într-o piscină.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici