Fetiţa femeii din România ar fi fost scoasă în viaţă de sub dărâmături, în Italia

Autorităţile italiene au reuşit să o scoată în viaţă, vineri seară, pe fetiţa femeii originare din România, până acum fiind extrase de sub ruinele hotelului lovit de avalanşă cinci persoane, echipele de intervenţie comunicând cu alte cinci victime, afirmă surse citate de presa italiană.

1261 afișări
Imaginea articolului Fetiţa femeii din România ar fi fost scoasă în viaţă de sub dărâmături, în Italia

Surse: Fetiţa femeii din România a fost scoasă în viaţă de sub dărâmături, în Italia

În cursul serii, Pompierii italieni au transmis prin Twitter următorul mesaj: "Hotel Rigopiano: scoatem de sub ruine trei copii în viaţă; căutările continuă".

Potrivit publicaţiilor La Repubblica şi Il Fatto Quotidiano, unul dintre cei trei copii este fiica româncei scoasă de sub ruinele hotelului din Abruzzo vineri la prânz.

Iniţial, presa italiană anunţase scoaterea fetiţei, dar, ulterior, s-a aflat că aceasta era încă dispărută. Informaţia scoaterii fetiţei în viaţă nu a fost confirmată încă oficial.

Dacă iniţial presa italiană anunţase în total scoaterea a opt persoane în viaţă, vineri seară s-a transmis că deocamdată au fost extrase doar cinci persoane, inclusiv românca de 43 de ani şi cei doi copii. Însă echipele de salvare au transmis că vorbesc cu alte cinci persoane, care urmează să fie scoase.

În total, în Hotelul Rigopiano, situat în localitatea Farindola (regiunea Abruzzo), erau între 28 şi 35 de persoane în momentul producerii avalanşei, numărul exact al turiştilor nefiind cunoscut.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici