Fiica Iuliei Timoşenko, foarte îngrijorată în legătură cu starea de sănătate a mamei sale

Fiica Iuliei Timoşenko şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu starea de sănătate a mamei sale, care este de 12 zile în greva foamei.

166 afișări
Imaginea articolului Fiica Iuliei Timoşenko, foarte îngrijorată în legătură cu starea de sănătate a mamei sale

Iulia Timoşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mama este în greva foamei de 12 zile. Suntem foarte preocupaţi pentru sănătatea sa. Nu avem acces pentru a vorbi cu ea de sărbători şi nu ştim ce se poate întâmpla", scrie Evghenia Timoşenko.

Aflată în detenţie din august 2011 şi în greva foamei din 20 aprilie 2012, Iulia Timoşenko suferă de probleme la coloana vertebrală şi susţine că a fost agresată în închisoare.

Mai multe state ale Uniunii Europene, inclusiv Germania, au exprimat preocupare în legătură cu situaţia Iuliei Timoşenko, ameninţând cu boicotarea meciurilor organizate de Ucraina în cadrul Euro - 2012.

Iulia Timoşenko, 51 de ani, a fost condamnată în octombrie 2011 la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere în perioada când conducea Guvernul de la Kiev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici