Fiica lui Serghei Skripal, rănită în atacul neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este în stare critică. Anunţul medicilor

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost rănită în urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este în condiţie critică, iar starea ei s-a îmbunătăţit, a anunţat directorul Spitalul Districtului Salisbury, relatează site-ul cotidianului The Independent.

5209 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Serghei Skripal, rănită în atacul neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este în stare critică. Anunţul medicilor

Fiica lui Serghei Skripal, rănită în atacul neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este în stare critică. Anunţul medicilor

Doctorii au informat că Serghei Skripal este în continuare în stare critică.

"Sunt încântată să anunţ o îmbunătăţire a stării domnişoarei Skripal", a declarat Christine Blanshard, directorul Spitalul Districtului Salisbury.

"Aceasta a răspuns la tratamente, dar continuă să primească îngrijire medicală 24 de ore pe zi. Vreau să profit de această oportunitate pentru a mulţumi încă o dată personalului Spitalului Districtului Salisbury pentru îngrijirea de calitate a pacienţilor în ultimele săptămâni", a mai adăugat Christine Blanshard.

La 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii (GRU), şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Cei doi ar fi fost atacaţi cu o substanţă neurotoxică. Rusia a respins toate acuzaţiile.

În total, 21 de persoane au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat vapori ai substanţei folosite în atac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici