Forţele antiaeriene siriene au interceptat mai multe rachete lansate asupra oraşului Latakia din Siria

Mai multe rachete care au vizat obiective militare din oraşul Latakia din Siria au fost interceptate şi doborâte de către forţele antiaeriene siriene, a anunţat agenţia de ştiri SANA, potrivit Reuters.

2746 afișări
Imaginea articolului Forţele antiaeriene siriene au interceptat mai multe rachete lansate asupra oraşului Latakia din Siria

Forţele aeriene siriene au interceptat mai multe rachete lansate asupra oraşului Latakia din Siria

Agenţia oficială de ştiri SANA a transmis că au fost vizate instituţiile din industria tehnică de stat din Latakia. SANA a adăugat că nu se cunoaşte momentan de unde provin respectivele rachete.

"Forţele aeriene s-au confruntat cu rachete inamice care au venit de pe mare în direcţia oraşului Latakia şi au interceptat câteva dintre acestea", a declarat pentru SANA o sursă militară.

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, o organizaţie de monitorizare a conflictului din Siria cu sediul în Marea Britanie, a anunţat că au fost auzite mai multe explozii în oraşul occidental controlat de stat.

Rachetele au vizat depozitele de muniţie de la periferia estică a oraşului Latakia, a afirmat Observatorul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici