Forţele ruse au efectuat exerciţii militare cu arme nucleare

Forţele balistice ruse (RVSN) au efectuat o serie de exerciţii care au vizat stabilirea direcţiei operaţiunilor militare care presupun utilizarea armelor convenţionale şi nucleare, a anunţat vineri serviciul de presă al RVSN, citat de RIA Novosti.

18 afișări
Imaginea articolului Forţele ruse au efectuat exerciţii militare cu arme nucleare

Forţele ruse au efectuat exerciţii militare cu arme nucleare

Exerciţiile, care s-au derulat între 2 şi 5 septembrie, sub conducerea comandantului RVSN, generalul Nikolai Solovţov, au implicat peste 2.000 de soldaţi şi aproximativ 150 de puncte de comandament operaţional şi tactic.

"Principala particularitate a exerciţiilor este stabilirea unui evantai de operaţiuni militare mai important decât cel al celor utlimelor manevre (din septembrie 2007, n. red.)", scrie în comunicat.

Potrivit RVSN, exerciţiile au permis "perfecţionarea organizării trupelor în situaţii dificile şi definirea priorităţilor, cu scopul de a perfecţiona capacitatea de luptă pe timp de război".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici