Fostul candidat Ben Carson anunţă că îl susţine pe Trump în cursa pentru învestitura republicană: "Ţara noastră se află la o răscruce şi în mijlocul unei crize morale"

Fostul aspirant la învestitura republicană în vederea alegerilor prezidenţiale americane Ben Carson a anunţat vineri că-l susţine pe favoritul acestei curse, Donald Trump, confirmând astfel declaraţii ale magnatului în domeniul imobiliar în acest sens, relatează DPA online.

432 afișări
Imaginea articolului Fostul candidat Ben Carson anunţă că îl susţine pe Trump în cursa pentru învestitura republicană: "Ţara noastră se află la o răscruce şi în mijlocul unei crize morale"

Fostul candidat Ben Carson anunţă că îl susţine pe Trump în cursa pentru învestitura republicană: "Ţara noastră se află la o răscruce şi în mijlocul unei crize morale"

"Ţara noastră se află la o răscruce şi în mijlocul unei crize morale", afirmă Carson.

"Experienţa (lui Trump) ca om de afaceri este exact lucrul de care avem nevoie pentru a pune în mişcare motorul economic în direcţia corectă şi a-i emancipa pe cei care au fost lăsaţi în afara visului american prea mult timp", a scris chirurgul pensionar într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Carson l-a lăudat pe favoritul în alegerile primare republicane, într-un mesaj postat pe Twitter, drept "un lider cu perspectiva unui outsider şi viziunea, curajul şi energia de a o pune în aplicare".

El a îndemnat la unitate în cadrul Partidului Republican, respingând nemulţumirile unor republicani moderaţi faţă de ascensiunea lui Trump în alegerile primare.

Este "esenţial să nu permitem acestor disensiuni să ne dividă ca partid sau ca ţară", a îndemnat Carson.

Trump, susţinut de către fostul contracandidat Chris Christie, a declarat joi seara, într-o dezbatere, că Ben Carson îl susţine.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici