Fostul poliţist acuzat de uciderea lui George Floyd face apel la condamnare. Ce motive invocă Derek Chauvin

  • Fostul poliţist din Minneapolis acuzat de uciderea lui George Floyd este nemulţumit de sentinţa sa
  • Derek Chauvin pune la îndoială capacitatea juriului şi judecătorului care l-au condamnat
  • Chauvin a vrut să mute procesul în afara statului Minnesota, din cauza publicităţii negative
1014 afișări
Imaginea articolului Fostul poliţist acuzat de uciderea lui George Floyd face apel la condamnare. Ce motive invocă Derek Chauvin

Sursa foto: Mediafaxfoto

Derek Chauvin a intentat o cale de atac la curtea de apel din statul Minnesota pentru a contesta condamnarea primită în cazul morţii lui George Floyd. În iunie, fostul poliţist a primit 22 de ani de închisoare după ce judecătorul Peter Cahill a fost de acord cu procurorii că au existat factori agravanţi în moartea lui George Floyd.

Chauvin îl acuză pe judecător şi pe juraţi că nu au fost capabili să gestioneze corect gravitatea faptelor pentru că ar fi fost influenţaţi de presiunea publică. Însă, problemele fostului poliţist nu se opresc doar la condamnare.

Rămas fără bani, acesta nu îşi permite un avocat şi speră să primească unul din oficiu, pentru a-i reprezenta cauza la apel, relatează The Independent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici