Fostul premier italian Silvio Berlusconi se află la terapie intensivă

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este internat la terapie intensivă.

464 afișări
Imaginea articolului Fostul premier italian Silvio Berlusconi se află la terapie intensivă

Fostul premier italian Silvio Berlusconi se află la terapie intensivă

UPDATE: Potrivit primelor informaţii citate de tg24.sky.it, starea sa este stabilă. Aceasta este o nouă internare pentru fostul premier, care fusese externat pe 30 martie din acelaşi spital.

La precedenta internare, săptămâna trecută, liderul Forza Italia fusese supus unor controale care au durat câteva zile. La ieşirea din San Raffaele, Berlusconi, însoţit de Marta Fascina, i-a salutat de pe bancheta din spate a maşinii sale jurnaliştii şi curioşii care îl aşteptau.

După ce a ieşit din spital, Berlusconi publicase un mesaj pe reţelele de socializare în care anunţa: "M-am întors deja la muncă".

Fostul premier mai fusese spitalizat în ianuarie 2022 pentru o infecţie care a pornit de la tractul urinar şi care a fost tratată cu un tratament puternic cu antibiotice.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi se afla miercuri la terapie intensivă din cauza unor probleme cardiace, a declarat pentru AFP un membru al anturajului său.

Magnatul în vârstă de 86 de ani, care a intrat şi ieşit din spital în ultimii ani, se află la Spitalul San Raffaele din Milano, a precizat sursa citată.

Nu este deocamdată clar motivul internării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici