Fostul preşedinte Valery Giscard D’Estaing în vârstă de 94 de ani este acuzat de o jurnalistă că a pipăit-o în timpul unui interviu

  • Valery Giscard D'Estaing, fost preşedinte al Franţei, va fi judecat pentru hărţuire sexuală.
  • El este acuzat de o jurnalistă germană că a pipăit-o în timpul unui interviu.
  • Valery Giscard D’Estaing are 94 de ani şi a fost preşedinte al Franţei în perioada 1974-1981
1284 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte Valery Giscard D’Estaing în vârstă de 94 de ani este acuzat de o jurnalistă că a pipăit-o în timpul unui interviu

Un fost preşedinte va fi anchetat pentru hărţuire sexuală. El este acuzat de o jurnalistă că a pipăit-o în timpul unui interviu

Fostul preşedinte al Franţei, Valery Giscard D’Estaing va fi anchetat pentru hărţuire sexuală. În vârstă de 94 de ani, el este acuzat de o jurnalistă germană că a pipăit-o în timpul unui interviu. Ea a declarat pentru anchetatori că fostul preşedinte i-a pus mâna pe fese, în mod repetat.

Jurnalista, în vârstă de 37 de ani, spune că a încercat să-l respingă, dar nu a reuşit. A fost salvată de cameramanul care o însoţea. Incidentul a avut loc în septembrie 2018.

Jurnalista a depus o plângere la poliţie pe 10 martie, anul acesta, iar procurorii francezi au început o anchetă. Valery Giscard D’Estaing nu a vrut să comenteze acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici