Fostul purtător de cuvânt al lui George W. Bush, Scot McClellan, va vota cu Obama

Fostul purtător de cuvânt de la Casa Albă Scott McClellan, care l-a criticat aspru pe preşedintele George W. Bush într-o carte publicată în primăvară a declarat joi că va vota cu Barack Obama, relatează CNN.

21 afișări
Imaginea articolului Fostul purtător de cuvânt al lui George W. Bush, Scot McClellan, va vota cu Obama

Fostul purtător de cuvânt al lui George W. Bush, Scot McClellan, va vota cu Obama (Imagine: Mediafax/AFP)

"Am spus, de la bun început, că voi sprijini candidatul care are cele mai mari şanse de a schimba felul în care funcţionează administraţia de la Washington şi de a rezolva problemele, eu voi vota cu Barack Obama", a precizat McClellan pentru CNN.

O persoană loială lui Bush, ale cărei critici la adresa preşedintelui au cutremurat în primăvară administraţia de la Washington, Scott McClellan a fost bănuit de mult timp că ar intenţiona să voteze cu senatorul de Illinois.

"Este un mesaj similiar cu cel pe care l-a promovat guvernatorul Bush la alegerile din anul 2000", declarat el în mai despre campania lui Obama.

Scott McClellan nu este prima persoană din cercul apropiat al lui George W. Bush care îl sprijină pe senatorul democrat Barack Obama. Fostul strateg al lui Bush, Matt Dowd, a declarat în 2007 că este dezmăgit de preşedinte şi că Obama este singurul candidat care i-a făcut o impresie bună.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici