FOTO Act premeditat. A murit curmând viaţa a alte 20 de persoane. Şoferul unui autobuz şcolar a plonjat intenţionat într-un lac artificial

  • Şoferul autobuzului a plonjat intenţionat în lacul artificial după ce a rămas fără adăpost, spune poliţia
  • 21 de persoane, printre care şi şoferul autobuzului, au murit, iar 7 au fost rănite
  • În autobuz se aflau şi 12 elevi, dintre care 5 au murit
15523 afișări
Imaginea articolului FOTO Act premeditat. A murit curmând viaţa a alte 20 de persoane. Şoferul unui autobuz şcolar a plonjat intenţionat într-un lac artificial

Şoferul unui autobuz şcolar a plonjat intenţionat într-un lac artificial

Şoferul autobuzului care transporta elevi la un examen, şi s-a scufundat într-un lac din Beijing, a plonjat intenţionat, la câteva ore după ce a aflat că i-a fost demolată casa, lăsându-l fără adăpost, a declarat luni poliţia locală, scrie CNN.
 
Tragicul accident a avut loc la începutul lunii iulie, în sud-vestul Chinei. Atunci şoferul a pierdut subit controlul volanului trecând peste 5 benzi de circulaţie, iar la un moment dat plonjează în lacul artificial.
 
21 de persoane, inclusiv şoferul autobuzului, au murit, iar 7 au fost rănite. În autobuz se aflau şi 12 elevi, dintre care 5 au murit.
 
„Şoferul era nemulţumit de viaţa sa şi supărat după ce i-a fost demolată locuinţa publică pe care o închiriase. Înainte de accident, Zhang i-a trimis prietenei sale un mesaj vocal prin care îi spunea cât de epuizat este de viaţă”, se arată într-un comunicat al poliţiei Anshun.
 
Zhang a primit proprietatea printr-un contract de închiriere când lucra la o fabrică de motoare diesel din raionul Xixiu din Anshun. Potrivit poliţiei, el nu locuia de mult timp acolo.
 
Zhang ştia că locuinţa urma să fie demolată, ca parte a unui „proiect de reconstrucţie”, potrivit China Daily.
 
Demolarea forţată a locuinţelor pentru a oferi spaţiu unor noi proiecte de reconstrucţii este o practică frecventă în China.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici