FOTO | Atac în Barcelona. Doi suspecţi au fost reţinuţi după ce au pătruns cu maşina în incinta aeroportului

Doi indivizi au fost reţinuţi după ce au comis un atac cu vehicul în incinta unui terminal al Aeroportului din Barcelona, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

1252 afișări
Imaginea articolului FOTO | Atac în Barcelona. Doi suspecţi au fost reţinuţi după ce au pătruns cu maşina în incinta aeroportului

Sursa: Profimedia Images

Un vehicul a pătruns forţat, vineri, în incinta Terminalului 1 al Aeroportului El Prat din Barcelona, autorităţile imobilizând doi cetăţeni albanezi, care au fost reţinuţi.

Indivizii au rostit sintagme de tip islamist în momentul imobilizării, dar autorităţile au stabilit că atacul nu este de tip terorist.

Atacul cu vehicul a avut loc în timp ce terminalul aeroportuar era aproape gol, în contextul restricţiilor de călătorie introduse din cauza pandemiei. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

Unitatea specială pirotehnică Tedax a comunicat, potrivit agenţiei Reuters, că în vehicul nu erau dispozitive explozive.

"A fost exclusă posibilitatea motivaţiei de tip terorist în cazul incidentului produs în Aeroportul El Prat. Doi suspecţi au fost reţinuţi. Este vorba de o infracţiune de drept comun", a transmis Poliţia catalană, Mossos d'Esquadra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici