FOTO Camion din România abandonat pe o şosea din Franţa,verificat de autorităţi din raţiuni de securitate

Un camion înmatriculat în România, abandonat de câteva săptămâni pe un drum naţional din Franţa, a fost confiscat de autorităţi pentru a fi verificat, din "raţiuni de securitate", informează site-ul Actu.fr.

1747 afișări
Imaginea articolului FOTO Camion din România abandonat pe o şosea din Franţa,verificat de autorităţi din raţiuni de securitate

Autocamionul era staţionat de câteva săptămâni pe Drumul naţional 12, în zona Saint-Denis-sur-Sarthon (pe sensul spre Alençon), în vestul Franţei.

Camionul, cu numere de înmatriculare din România, a stârnit suspiciunile autorităţilor franceze.

Agenţi ai Jandarmeriei au dispus ridicarea camionului pentru verificări, invocând "raţiuni de securitate".

Autorităţile franceze încearcă să ia legătura cu şoferul camionului, dar, deocamdată, acesta nu a fost găsit.

În Franţa este în vigoare starea de urgenţă, după o serie de atentate islamiste soldate cu sute de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici