FOTO Cea mai gradioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc la Paris. Sportivii vor defila pe Sena în faţa a sute de mii de spectatori

  • Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris vor avea cea mai grandioasă şi îndrăzneaţă ceremonie de deschidere.
  • Tony Estanguet, preşedintele comitetului de organizare a jocurilor, a declarat pentru The Guardian că va fi cea mai “îndrăzneaţă şi accesibilă” ceremonie de deschidere. “Un milliard de oameni vor urmări ceremonia. Vrem ca ei să simtă mai bine Franţa. Va fi o combinaţie unică de moment sportive şi cultural, cu întregul oraş transformat într-un vast stadion olimpic” .
793 afișări
Imaginea articolului FOTO Cea mai gradioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc la Paris. Sportivii vor defila pe Sena în faţa a sute de mii de spectatori

FOTO Twiter/Paris2024

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024 au dezvăluit un plan spectaculos şi îndrăzneţ pentru cea mai mare ceremonie de deschidere din istorie, cu o paradă de 6 kilometri a sportivilor în 160 de bărci de-a lungul râului Sena urmăriţi de peste 600.000 de oameni. Sportivii vor trece pe lângă cele mai emblematice monumente, poduri şi instituţii culturale din Paris, inclusiv Notre Dame, Muzeul Luvru şi Turnul Eiffel.
 
De-a lungul Senei, râul emblematic din inima oraşului, sunt aşteptate să aibă loc zeci de spectacole artistice. Ceremonia se va încheia cu un spectacol final la Place du Trocadero, care are vedere la Turnul Eiffel. Nu numai că ceremonia va fi mai mare decât oricând, dar pentru prima dată, cea mai mare parte va fi gratuită pentru spectatori.
 
Autor: Iulian Moşneagu
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici