FOTO | Cum arată bijuteriile pe patru roţi ale lui Kim Jong-Un, maşinile de serie din Coreea de Nord

Pyeonghwa Motors este o fabrică nord-coreeană care produce 1.500 de maşini pe an în oraşul Nampo, pentru a le vinde în Phenian, potrivit ProMotor.

4613 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum arată bijuteriile pe patru roţi ale lui Kim Jong-Un, maşinile de serie din Coreea de Nord

FOTO | Cum arată bijuteriile pe patru roţi ale lui Kim Jong-Un, maşinile de serie din Coreea de Nord

VEZI AICI GALERIA FOTO 

Conform  lui Andray Abrahamian, director de cercetare la Choson Exchange, un ONG, a fost la un showroom şi le-a trimis şi celor de la site-ul Mashable o broşură printată cu modelele pe care le produce fabrica. Maşinile produse de nord-coreeni sunt destul de în spate cu tehnologia, iar cea mai puternică produce 80 de cai. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici