FOTO | INCIDENT la Londra: Cel puţin trei răniţi, după inhalarea unei substanţe neidentificate într-un restaurant

Cel puţin trei persoane au necesitat spitalizare după inhalarea unei substanţe neidentificate primită într-un plic la un restaurant din centrul Londrei, relatează cotidianul Evening Standard.

1303 afișări
Imaginea articolului FOTO | INCIDENT la Londra: Cel puţin trei răniţi, după inhalarea unei substanţe neidentificate într-un restaurant

INCIDENT la Londra: Cel puţin trei răniţi, după inhalarea unei substanţe neidentificate într-un restaurant

Un plic care conţinea un praf încă neidentificat a fost primit joi după-amiază la un restaurant cu specific japonez situat în zona Borough Market din Londra.

Trei persoane s-au intoxicat după ce au inhalat substanţa, iar restaurantul, situat pe strada Stoney, a fost evacuat de serviciile de urgenţă.

Imagine: PAUL DAWSON / @POLEYDEE

Zeci de pompieri, agenţi de poliţie şi angajaţi ai serviciilor medicale au fost mobilizaţi la Restaurantul Feng Sushi.

Autorităţile britanice au dat asigurări că incidentul nu are caracter terorist.

 

Imagine: PAUL DAWSON / @POLEYDEE

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici