FOTO | Londra: Doi poliţişti au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un individ

Doi poliţişti britanici au fost răniţi după ce au fost atacaţi de către un individ în apropierea Palatului Buckingham din Londra, relatează BBC News.

2288 afișări
Imaginea articolului FOTO | Londra: Doi poliţişti au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un individ

FOTO | Londra: Doi poliţişti au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un individ

Bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de vătămare corporală.

Poliţia Metropolitană a anunţat că cei doi ofiţeri au suferit răni minore în încercarea de a-l aresta pe barbatul care avea în mână un cuţit. Cei doi poliţişti au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a fost necesar să fie transportaţi la spital.

Autorităţile au precizat că individul nu a pătruns în interiorul Palatului Buckingham. Ofiţerii au instituit un perimetru de securitate, iar o anchetă este în plină desfăşurare.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici