FOTO | MARSILIA, Franţa. Cel puţin un mort după ce un vehicul a lovit două staţii de autobuz în sudul Franţei

Cel puţin o persoană a decedat şi o alta a fost rănită după ce o maşină a lovit două staţii de autobuz în oraşul francez Marseille. Un bărbat de 35 de ani a fost arestat, informează BFM TV.

6600 afișări
Imaginea articolului FOTO | MARSILIA, Franţa. Cel puţin un mort după ce un vehicul a lovit două staţii de autobuz în sudul Franţei

FOTO | MARSILIA, Franţa. Cel puţin un mort după ce un vehicul a lovit două staţii de autobuz în sudul Franţei (Sursa:Twitter)

Un vehicul utilitar de culoare albă, de tip furgonetă, la fel ca cea folosită în Barcelona, a lovit în mod consecutiv două staţii de autobuz, în jurul orei locale 9:15 (11:15, ora României).

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a decedat după ce a fost călcată de vehicul.

 

 

 

Maşina a fost furată luni dimineaţa. Individul arestat are 35 de ani şi este cunoscut poliţiei. Potrivit unei surse, bărbatul ar avea probleme psihice.

Poliţia a avertizat cetăţenii să evite zona cartierului Vechiul Port din Marseille.

O operaţiune a poliţiei este în curs, conform contului de Twitter al forţelor de ordine.

Sursa: YouTube, Daily Mail

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici