FOTO Opt români, răniţi în urma unui accident rutier în nordul Italiei

Opt cetăţeni români au fost răniţi în nordul Italiei după ce dubiţa în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un vehicul decapotabil ce venea din sens opus, unul dintre cei doi pasageri ai maşinii cu care aceştia au intrat în coliziune a decedat, informează presa italiană.

1594 afișări
Imaginea articolului FOTO Opt români, răniţi în urma unui accident rutier în nordul Italiei

Opt români, răniţi în urma unui accident rutier în nordul Italiei (Sursa Imagine: Vigil del Fuoco/ Mediafax Arhiva Foto)

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţa la ora locală 02:00 (03:00, ora României) la kilometrul 115 al unui drum naţional, în apropierea comunei Campagna Lupia, din provincia Veneţia, regiunea Veneto, Italia.

Vehiculul cu care s-a lovit duba Mercedes Sprinter, în care se aflau cei opt români era un Mercedes tip 500 SL în care se aflau un cetăţean italian şi unul chinez. Cetăţeanul italian, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a decedat.

Din motive care sunt încă investigate, autovehiculul decapotabil a intrat pe sens opus şi s-a ciocnit frontal cu dubiţa.

Patru persoane, trei români şi cetăţeanul chinez, se află în stare gravă în spital.

Ceilalţi patru români implicaţi în accident au suferit multiple fracturi sau răni minore.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici