FOTO: Stare de asediu în SUA. Garda Naţională a fost convocată în Washington DC

  • Garda Naţională a fost convocată în Washington DC pe perioada stării de asediu
  • Sute de soldaţi au fost fotografiaţi dormind în Capitoliu
  • Un suporter Trump a postat pe TikTok clădirile care nu sunt păzite
9539 afișări
Imaginea articolului FOTO: Stare de asediu în SUA. Garda Naţională a fost convocată în Washington DC

Imagini ca de război în Statele Unite. Washington-ul se află în stare de asediu până pe 24 ianuarie, la 4 zile după inaugurarea lui Biden. Trupele militare au fost mobilizate pentru apărarea instituţiilor de acolo până la ceremonia de investire.

Dimineaţa, sute de soldaţi au fost fotografiaţi dormind pe podeaua Capitoliului. Aceştia, înarmaţi, protejau clădirea Legislativului SUA.

Un suporter Trump a dat târcoale instituţiilor din Washington. El a postat pe TikTok care sunt clădirile neprotejate dar şi pregătirile din capitala Americii pentru inaugurarea lui Joe Biden.

„Totul este închis. Nu poţi să mergi nicăieri. Nu poţi face stânga, nu poţi merge în faţă, fară niciun motiv. Nu se petrece nimic dincolo, deci ce se întâmplă?”

„Aceasta este Biblioteca Congresului, este protejată de soldaţi, aşa cum puteţi vedea. Pe partea cealaltă avem Capitoliul. O grămadă de soldaţi tot vin şi pleacă. Aici este Curtea Supremă, puteţi vedea că au marcat zona cu o bandă galbenă, dar nu există nicio pază, niciun soldat.”

„Sunt aici, la Ambasada Vaticanului. Nu e nimeni afară aici, deci cred că îi voi suna pentru a încercă să intru. Vreau să vorbesc cu cineva despre acuzaţiile de pedofilie. Interesant este că se află chiar peste stradă de locul unde locuieşte Vicepreşedintele.”

„Astea sunt infrastructura şi generatoarele. De aici vine puterea lor, pleacă de aici direct deasupra clădirii.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici