FOTO Ucraina luptă şi trăieşte. Imagini emoţionante dintr-un spital din sudul ţării

  • Spitalele din Ucraina, cele care nu au fost distruse complet de către ruşi, continuă să funcţioneze la capacitate maximă: zilnic, medicii şi asistentele au grijă de bebeluşi, dar şi de soldaţi răniţi.
  • Este o luptă pentru viaţă, pentru solidaritate şi rezistenţă în faţa invadatorilor.
1358 afișări
Imaginea articolului FOTO Ucraina luptă şi trăieşte. Imagini emoţionante dintr-un spital din sudul ţării

FOTO libkos

Un spital din sudul Ucrainei are grijă de soldaţii ucraineni răniţi, dar îşi continuă „îndatoririle” zilnice: îngrijirea pacienţilor civili şi aducerea pe lume a bebeluşilor norocoşi. Volumul de muncă a crescut drastic din cauza războiului, dar medicii şi asistentele (încă) rezistă. 
 
Medicii şi asistentele sunt supereroi: muncesc zi şi noapte nu doar pentru a trata pacienţii, ci şi pentru a-i evacua către adăpost în timpul sirenelor de raid aerian şi, la nevoie, pentru a le oferi sprijin psihic. Este nevoie de solidaritate şi căldură umană.
 
Rutina obişnuită a spitalului continuă, zilnic se nasc copii şi tot zilnic, oamenii se îmbolnăvesc, iar soldaţii sunt răniţi. 
 
În fiecare zi, medicii îi salvează pe alţii, riscându-şi propriile vieţi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici