FOTO, VIDEO EXPLOZII în lanţ la un depozit de muniţii din nord-estul Ucrainei. Peste 20.000 de persoane evacuate

O deflagraţie, urmată de un incendiu şi alte explozii, s-a produs în dimineaţa zilei de joi la un depozit de muniţii din apropierea oraşului Balakleya din nord-estul Ucrainei, informează agenţia de ştiri TASS, citând presa ucraineană.

4759 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO EXPLOZII în lanţ la un depozit de muniţii din nord-estul Ucrainei. Peste 20.000 de persoane evacuate

EXPLOZII în lanţ la un depozit de muniţii din nord-estul Ucrainei

Update Autorităţile au luat decizia de a evacua peste 20.000 de persoane din oraşul Balakleya şi satele din jur, în urma exploziilor de la un depozit de muniţii din apropiere, oficialii ucraineni suspectând că incidentul a fost cauzat de un act de sabotaj, relatează BBC News online.

Depozitul de muniţii era folosit pentru a aproviziona unităţile militare din zona de conflict.

Baza de la Balakleya, în apropiere de Harkiv, se află la aproximativ 100 de kilometri de zona de conflict unde se confruntă forţele guvernamentale şi separatiştii prorusi.

O deflagraţie, urmată de un incendiu şi alte explozii, s-a produs în dimineaţa zilei de joi la un depozit de muniţii din apropierea oraşului Balakleya din nord-estul Ucrainei, informează agenţia de ştiri TASS, citând presa ucraineană.

Ştire Postul de televiziune 24 TV a relatat că o puternică explozie s-a produs la baza militară Balakleya, cel mai mare depozit de muniţii din Ucraina.

Potrivit presei locale, în urma acestui incident, populaţia din zonă urmează să fie evacuată.

Până la această oră nu există informaţii privind eventuale victime sau pagubele cauzate.

 

 

Agenţia de şitri UNN a informat că incidentul s-a produs în jurul orei 3 dimineaţa. Un grup de oficiali din cadrul Ministerului Apărării de la Kiev se îndreaptă spre zonă.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici