FOTO, VIDEO | Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor izbucnite pe versanţii Vulcanului Vezuviu

Sute de persoane au fost evacuate din cauza unor puternice incendii de vegetaţie produse pe versanţii Vulcanului Vezuviu, în apropierea oraşului italian Napoli, relatează cotidianul La Stampa şi agenţia Adnkronos.

2119 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor izbucnite pe versanţii Vulcanului Vezuviu

Sute de persoane, evacuate din cauza incendiilor izbucnite pe versanţii Vulcanului Vezuviu

Peste 60 de pompieri au intervenit, inclusiv cu avioane, pentru stingerea incendiilor de vegetaţie izbucnite în apropierea localităţilor Ercolano şi Ottaviano, pe versanţii Vulcanului Vezuviu.

În total, circa 100 de incendii de vegetaţie au fost semnalate în regiunea Campania (sudul Italiei), fiind mobilizaţi circa 600 de pompieri.

 

 

"Pare a fi o erupţie", afirmă un pensionar citat de cotidianul La Stampa, privind spre incendiul de pe Vezuviu din oraşul Napoli, situat la o distanţă de aproximativ zece kilometri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici