FOTO, VIDEO | Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă la Sydney din cauza unei defecţiuni tehnice

Un avion al companiei China Eastern Airline s-a reîntors în oraşul australian Sydney, la scurt timp după decolare, din cauza unei defecţiuni tehnice ce a provocat o gaură carcasei motorului, informează BBC News.

1130 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă la Sydney din cauza unei defecţiuni tehnice

Un avion de pasageri a aterizat de urgenţă la Sidney din cauza unei defecţiuni tehnice (Imagine: Daily Mail)

Zborul MU736 decolase din Sydney şi urma să ajungă în Shanghai, dar la mai puţin de o oră de la decolare pilotul a sesizat o problemă la motorul avionului.

Pasagerii au trebuit să-şi petreacă noaptea în Sydney.

Aceştia au declarat presei că în timpul scurtului zbor au putut mirosi fum ce ieşea din motorul aeronavei.

În luna mai, au fost făcute publice fotografii ale unui incident similar, unde carcasa motorului unui avion fusese de asemenea afectată.

Potrivit oficialilor, în urma investigaţiei se va decide dacă incidentul din Sydney poate fi conectat cu alte cazuri ale unor defecţiuni tehnice similare.

Airbus A330 a aterizat în siguranţă, nefiind raportate victime.

Autorităţile pentru siguranţa aviatică sunt în curs de investigare a incidentului.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici