FOTO, VIDEO | Un incendiu puternic a afectat un depozit din oraşul britanic Glasgow

Un incendiu puternic a afectat un depozit în oraşul britanic Glasgow, pompierii reuşind să stingă focul după câteva ore, relatează BBC News online.

148 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Un incendiu puternic a afectat un depozit din oraşul britanic Glasgow

FOTO, VIDEO | Un incendiu puternic a afectat un depozit din oraşul britanic Glasgow

Pompierii au fost solicitaţi la depozitul de fructe din Piaţa Blochairn, situat în nord-estul oraşului Glasgow, la ora 3.44 (5.44, ora României).

Cei 70 de pompieri au reuşit să stingă flăcările joi după prânz.

Toţi angajaţii depozitului au fost evacuaţi în siguranţă şi nicio persoană nu a fost rănită.

Departamentul scoţian al pompierilor a comunicat că depozitul de fructe a suferit avarii majore, dar nu structurale.

Autorităţile britanice încearcă să afle cauzele izbucnirii incendiului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici