Fotografie cu Dominique Strauss-Kahn cu privirea pierdută, obosit, neras şi în haine de închisoare

Autorităţile carcerale din New York vor ancheta cu privire la provenienţa unei fotografii "exclusive" a fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, realizată în celula sa de la închisoarea Rikers Island, potrivit tabloidului Daily News, care a difuzat-o, a declarat un oficial.

2777 afișări
Imaginea articolului Fotografie cu Dominique Strauss-Kahn cu privirea pierdută, obosit, neras şi în haine de închisoare

Fotografie cu Dominique Strauss-Kahn cu privirea pierdută, obosit, neras şi în haine de închisoare

Daily News a difuzat joi o fotografie cu Dominique Strauss-Kahn cu privirea pierdută, obosit, neras şi în haine de închisoare albastre. Potrivit cotidianului, fotografia a fost realizată în celula acestuia de la închisoarea Rikers Island, unde este deţinut de luni.

Fotografia şocantă, însoţită de cuvintele "Fără milă pentru perverşi", circulă de la începutul zilei de joi pe Internet, unde utilizatorii au postat numeroase comentarii cu privire la legitimitatea difuzării acestor imagini ale bărbatului suspectat de agresiune sexuală şi tentativă de viol.

"Nu pot confirma că această fotografie a fost realizată în închisoare. Nu ştiu de unde provine, cum a fost obţinută (de cotidian), sau dacă este trucată", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul serviciului administrativ al închisorii.

Administraţia închisorii va ancheta pentru a stabili dacă fotografia provine într-adevăr din închisoarea Rikers Island aşa cum susţine Daily News, potrivit acestui oficial care a cerut să i se respecte anonimatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici