Fotograful lui Yasser Arafat a fost ucis în timpul unui atac, în Fâşia Gaza

Fotograful fostului lider palestinian Yasser Arafat, Ihab al-Wahidi, a fost ucis joi seară alături de mama şi soţia acestuia în urma unui atac al forţelor israeliene asupra Fâşiei Gaza, relatează site-ul ynetnews.com

30 afișări
Imaginea articolului Fotograful lui Yasser Arafat a fost ucis în timpul unui atac, în Fâşia Gaza

Fotograful lui Yasser Arafat a fost ucis în timpul unui atac, în Fâşia Gaza

Potrivit surselor palestiniene, reşedinţa lui al-Wahidi a fost lovită de un obuz de tanc sau de o rachetă lansată de avioane.

Al-Wahidi este cunoscut pentru faptul că l-a însoţit pe Arafat în vizitele sale în lume. Tatăl fotografului a fost pentru mulţi ani reprezentantul Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei la Maroc.

Totodată, sursele din Gaza au anunţat că trei persoane - un doctor palestinian, soţia sa ucraineană şi fiica acestora - au fost ucişi, în estul oraşului Gaza, de un obuz.

Potrivit surselor, corpurile acestora nu au putut fi scoase din casă din cauza tirurilor continue. Sursele au menţionat că ambasada ucraineană în Israel a fost solicitată pentru a soluţiona problema şi a facilita scoaterea cadavrelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici