Four Seasons Kaiyuan Hotel, un hotel dintr-o zonă turistică a Chinei, s-a prăbuşit: cel puţin un mort şi mai mulţi dispăruţi

Cel puţin o persoană a murit, iar altele sunt dispărute după ce un imobil în care funcţiona un hotel s-a prăbuşit, într-o zonă turistică din estul Chinei, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Soir.

1014 afișări
Imaginea articolului Four Seasons Kaiyuan Hotel, un hotel dintr-o zonă turistică a Chinei,  s-a prăbuşit: cel puţin un mort şi mai mulţi dispăruţi

Four Seasons Kaiyuan Hotel, un hotel dintr-o zonă turistică a Chinei, s-a prăbuşit: cel puţin un mort şi mai mulţi dispăruţi

Hotelul Siji Kaiyuan, situat în oraşul turistic Suzhou, în estul Chinei, s-a prăbuşit luni după-amiază.

Conform bilanţului preliminar, o persoană a murit, iar trei sunt în stare gravă în urma accidentului. Alte zece persoane sunt dispărute.

"Operaţiunile de salvare continuă şi a fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului", a anunţat Departamentul regional pentru Situaţii de Urgenţă.

Zeci de membri ai echipelor de intervenţie caută supravieţuitori printre dărâmături.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
china,
hotel,
prăbuşire

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici