Francois Fillon ar câştiga categoric alegerile prezidenţiale din Franţa în faţa lui Marine Le Pen

Francois Fillon, candidatul partidului conservator Republicanii, ar câştiga categoric alegerile prezidenţiale din Franţa, chiar şi în cazul în care în al doilea tur de scrutin s-ar confrunta cu Marine Le Pen, liderul formaţiunii de extremă - dreapta Frontul Naţional, potrivit datelor unui sondaj de opinie.

3067 afișări
Imaginea articolului Francois Fillon ar câştiga categoric alegerile prezidenţiale din Franţa în faţa lui Marine Le Pen

Francois Fillon ar câştiga categoric alegerile prezidenţiale din Franţa în faţa lui Marine Le Pen

Fillon ar obţine 67% din voturile exprimate în al doilea tur de scrutin, în timp ce Le Pen ar obţine 33%, arată datele sondajului realizat de Harris Interactive, conform Reuters.

În primul tur, preşedintele Francois Hollande ar câştiga doar 9% din voturi, iar actualul premier, Manuel Valls, ar obţine un scor similar.

Fostul ministru de Economie, Emmanuel Macron, ar obţine 13-14% din sufragii, în timp ce fostul socialist Jean-Luc Melenchon ar lua între 13 şi 15%.

Sondajul a fost realizat duminică, pe un eşantion de 6.093 de persoane intervievate online.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici