Francois Hollande, preşedintele Franţei, îl felicită pe Mark Rutte pentru victoria sa împotriva extremismului

Francois Hollande, preşedintele Franţei, l-a felicitat joi pe Mark Rutte, spunând că foarte probabila victorie a premierului olandez de centru-dreapta reprezintă o victorie împotriva extremismului, citează site-ul agenţiei Reuters.

470 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande, preşedintele Franţei, îl felicită pe Mark Rutte pentru victoria sa împotriva extremismului

Francois Hollande îl felicită pe Mark Rutte pentru victoria sa împotriva extremismului (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

”Preşedintele Franţei îl felicită călduros pe Mark Rutte pentru victoria sa clară împotriva extremismului”, a afirmat Hollande în cadrul unei declaraţii.

Victoria lui Rutte ar putea ajuta la scăderea îngrijorărilor din cercurile politice franceze în privinţa popularităţii liderului Frontului Naţional, Marine Le Pen.

Potrivit unor sondaje de opinie, Le Pen ar putea câştiga primul tur al scrutinului prezidenţial din aprilie, urmând să piardă în turul al doilea, ce va avea loc în luna mai, în faţa unuia dintre rivalii săi, Emmanuel Macron sau Francois Fillon.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici