Franţa închide spaţiul aerian al Parisului pe timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGCA) din Franţa a declarat că spaţiul aerian al zonei metropolitane a Parisului va rămâne închis între orele 19.00 şi 24.00 în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice din 26 iulie, 2024.

190 afișări
Imaginea articolului Franţa închide spaţiul aerian al Parisului pe timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice

Franţa închide spaţiul aerian al Parisului pe timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice

Cu excepţia celor care furnizează servicii de urgenţă sau a celor care vor avea o autorizaţie specială din partea Ministerului Apărării din ţară, "niciun zbor nu va fi permis în spaţiul aerian" în timpul ceremoniei de deschidere, a precizat organizaţia.

Companiilor aeriene şi companiilor private de zbor li se va cere să îşi amâne activitatea sau să evite această zonă în perioada respectivă, a adăugat DGCA.

Aceasta a mai menţionat că, pentru a asigura respectarea restricţiilor, cele două mari aeroporturi pariziene, Charles de Gaulle şi Orly, vor fi supuse reglementărilor începând cu ora 17.00 pe 26 iulie.

Ministerul Apărării va fi însărcinat cu aplicarea restricţiilor prin metode specifice de detectare a intervenţiilor, a precizat aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici