Fratele vitreg al lui Obama, arestat în Kenya

George Obama, fratele vitreg al preşedintelui american Barack Obama, a fost arestat de poliţia din Kenya sub acuzaţia de posesie de droguri, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de CNN.

36 afișări
Imaginea articolului Fratele vitreg al lui Obama, arestat în Kenya

Fratele vitreg al lui Obama, arestat în Kenya (Imagine: CNN.com)

George Obama a fost arestat sub acuzaţia de posesie de marijuana, a precizat poliţia. Potrivit inspectorului Augustine Mutembei, acesta a opus rezistenţă la arestare şi urmează să fie prezentat unui tribunal luni. El este ţinut la secţia de poliţie Huruma din capitala kenyană Nairobi.

Potrivit corespondentului CNN, George Obama neagă acuzaţiile care îi sunt aduse. "M-au luat din casă (...). Nu ştiu de ce mă acuză", a declarat el din închisoare.

George Obama abia îl cunoaşte pe preşedintele Statelor Unite, fiind unul dintre puţinii membri ai familiei sale care nu au venit la Washington pentru a asista la învestirea acestuia în funcţie, la 20 ianuarie.

În memoriile sale, "Vise de la tatăl meu", Barack Obama descrie întâlnirea cu George ca o "treabă dureroasă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici