Fraţii Musulmani denunţă instaurarea unui "stat poliţienesc" în Egipt

Fraţii Musulmani egipteni au denunţat joi instaurarea unui "stat poliţienesc" în Egipt, a doua zi după o lovitură de stat militară care l-a înlăturat de la putere pe preşedintele Mohamed Morsi, provenit din rândul puternicei confrerii.

271 afișări
Imaginea articolului Fraţii Musulmani denunţă instaurarea unui "stat poliţienesc" în Egipt

Fraţii Musulmani denunţă instaurarea unui "stat poliţienesc" în Egipt (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

"Fraţii Musulmani resping teroarea statului poliţienesc care a arestat figuri ale confreriei şi Partidului (Libertăţii şi Justiţiei), vitrina politică a mişcării", a anunţat mişcarea islamistă într-un comunicat.

Susţinătorii lui Mohamed Morsi fac apel la organizarea de proteste faţă de "lovitura de stat"

Preşedintele Mohamed Morsi, susţinut de mişcarea islamistă Fraţii Musulmani, a fost demis miercuri de armata egipteană.

Susţinătorii fostului preşedinte islamist egiptean Mohamed Morsi au lansat un apel pentru organizarea de proteste ample, vineri, faţă de "o lovitură de stat militară".

"Frontul naţional pentru apărarea legitimităţii", ce regrupează principalele forţe islamiste ale ţării, a cerut organizarea de manifestaţii "paşnice" vineri.

Preşedintele Mohamed Morsi, susţinut de mişcarea islamistă Fraţii Musulmani, a fost demis miercuri de armata egipteană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici