Furtună de gheaţă în Canada: doi oameni au murit, un milion de persoane nu au curent electric

Doi oameni au murit şi peste un milion de persoane au rămas fără curent electric după ce o furtună de gheaţă a lovit zone foarte populate din Canada.

1316 afișări
Imaginea articolului Furtună de gheaţă în Canada: doi oameni au murit, un milion de persoane nu au curent electric

FOTO CanadaKenyaDad/Twitter

Doi oameni au murit şi peste un milion de persoane au rămas fără curent electric joi, după ce o furtună de gheaţă a lovit cele mai populate provincii canadiene. Ploaia îngheţată şi vânturile puternice au doborât copaci şi au rupt linii electrice.

Cele două victime au fost lovite de crengi de mari dimensiuni, potrivit Reuters.

Potrivit autorităţilor, aproximativ un milion de persoane nu aveau curent electric în Quebec, în timp ce în Ontario erau afectaţi aproximativ 110.000 de consumatori.

Cele două provincii lovite de vremea extremă reprezintă mai mult de jumătate din populaţia totală a Canadei, de aproximativ 39 de milioane de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furtună,
canada,
victime

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici