GAFĂ pentru Mitt Romney: Site-ul "noului preşedinte" al SUA, activat printr-o eroare - FOTO

Candidatul înfrânt în alegerile prezidenţiale americane Mitt Romney, care nu a scris un discurs al înfrângerii, şi-a pregătit un site care îl consacra drept noul preşedinte al Statelor Unite şi care putea să fie accesat în continuare după 24 de ore de la anunţarea rezultatelor.

1487 afișări
Imaginea articolului GAFĂ pentru Mitt Romney: Site-ul "noului preşedinte" al SUA, activat printr-o eroare - FOTO

GAFĂ pentru Mitt Romney: Site-ul "noului preşedinte" al SUA, activat printr-o eroare (Imagine: www.politicalwire.com)

Pe capturi de ecran publicate de către blogul The Political Wire, se poate vedea prima pagină a "preşedintelui ales" cu o fotografie a lui Mitt Romney pe fundalul unor steaguri americane.

"Sunt entuziasmat de perspectivele naţiunii noastre. Prioritatea mea este de a le oferi locuri de muncă americanilor", explică republicanul într-un mesaj postat pe prima pagină a site-ului.

În aceste postări apare de asemenea data învestirii "noului" preşedinte, 21 ianuarie, la Washington, dar şi un link către serviciul său de presă. Candidaţi care vor să lucreze pentru noua administraţie îşi puteau chiar depune CV-ul.

În total, trei capturi de ecran au fost publicate pe acest blog. Într-una dintre ele apare şi Paul Ryan, "noul vicepreşedinte", care salută mulţimea alături de Mitt Romney.

Marţi seara, candidatul republican la preşedinţie a anunţat că a redactat un "discurs al victoriei" de 1.118 cuvinte, dar că nu a pregătit, în schimb, un discurs în caz de înfrângere.

Contactată de AFP, echipa de campanie a lui Mitt Romney nu a dat curs informaţiilor solicitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici