George H.W. Bush a cerut scuze unei actriţe după ce aceasta l-a acuzat de hărţuire sexuală

Fostul preşedinte al SUA, George H.W. Bush, şi-ar fi cerut scuze pentru o ”glumă” cu tentă erotică, după ce o actriţă l-a acuzat de hărţuire sexuală, informează The Telegraph.

2411 afișări
Imaginea articolului George H.W. Bush a cerut scuze unei actriţe după ce aceasta l-a acuzat de hărţuire sexuală

George H.W. Bush a cerut scuze unei actriţe după ce aceasta l-a acuzat de hărţuire sexuală

Heather Lind, în vârstă de 34 de ani, l-a acuzat pe fostul preşedinte că ar fi hărţuit-o sexual în urmă cu şapte ani, în timp ce aceştia au pozat împreună pentru o fotografie.

”M-a atins în timp ce se afla în scaunul său cu rotile, deşi soţia sa, Barbara, era alături de el. Mi-a spus de asemenea un banc murdar”, a declarat actriţa presei.

Lind nu a specificat locul unde a fost atinsă de fostul lider de la Casa Albă.

Un purtător de cuvânt al fostului lider american a declarat presei că ”Fostul preşedinte nu ar provoca niciodată rău în mod intenţionat niciunei persoane şi îşi cere sincer scuze pentru tentativa sa umoristică”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici