George W. Bush, informat în legătură cu situaţia din Fâşia Gaza

Preşedintele american, George W. Bush, aflat în vacanţă la ranch-ul său din Crawford, în Texas, a fost informat duminică în legătură cu ultimele evoluţii ale situaţiei din Gaza, de consilierul său pentru securitate naţională, a anunţat Casa Albă.

10 afișări
Imaginea articolului George W. Bush, informat în legătură cu situaţia din Fâşia Gaza

George W. Bush, informat în legătură cu situaţia din Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bush "este informat prin telefon de consilierul pentru securitate naţională, Stephen Hadley, care i-a prezentat pe scurt situaţia din Israel şi Gaza", a declarat un purtător de cuvânt, Gordon Johndroe, într-un comunicat.

"Preşedintele va fi informat în legătură cu evoluţia situaţiei dacă evenimentele vor justifica acest lucru" şi în special luni dimineaţă (15.30 ora României), la reuniunea cu oficialii din cadrul serviciilor de informaţii.

Bush nu s-a exprimat public în legătură cu lansarea, sâmbătă, de către Israel, a raidurilor aeriene masive în Fâşia Gaza, care au provocat moartea a aproximatic 300 de persoane, potrivit surselor palestiniene.

Citeşte şi:

Peste 270 de morţi în Fâşia Gaza, în urma raidurilor israeliene

Şapte morţi, între care şase copii, în urma raidurilor israeliene din cursul nopţii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici