Germania şi Marea Britanie AVERTIZEAZĂ Rusia

Germania şi Marea Britanie nu exclud posibilitatea impunerii unor noi sancţiuni Rusiei, în contextul unor noi incidente armate în Ucraina, înregistrate în pofida armistiţiului, conform BBC News online.

224 afișări
Imaginea articolului Germania şi Marea Britanie AVERTIZEAZĂ Rusia

Germania şi Marea Britanie AVERTIZEAZĂ Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a avertizat că Rusia se expune unor noi sancţiuni dacă eforturile de stabilizare a situaţiei în estul Ucrainei nu vor fi accelerate.

La rândul său, William Hague, ministrul britanic de Externe, a declarat că pasivitatea Rusiei faţă de criza din Ucraina ar putea conduce la noi sancţiuni.

Ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, a declarat că Ucraina va "respecta armistiţiul unilateral", în pofida doborârii unui elicopter de către rebeli.

Armata ucraineană acuză insurgenţii că au încălcat armistiţiul de 44 de ori de la începerea acestuia, vinerea trecută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici