Germania va organiza o conferinţă a experţilor pe tema reconstrucţiei Ucrainei

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a anunţat, luni, organizarea în octombrie, la Berlin, a unei conferinţe internaţionale la nivel de experţi pe tema reconstrucţiei post-conflict a Ucrainei, informează publicaţia Die Welt.

253 afișări
Imaginea articolului Germania va organiza o conferinţă a experţilor pe tema reconstrucţiei Ucrainei

Germania va organiza o conferinţă a experţilor pe tema reconstrucţiei Ucrainei

Conferinţa ar urma să aibă loc pe 25 octombrie în capitala Germaniei.

"Vom menţine susţinerea pentru Ucraina cât va fi necesar. Acest lucru este valabil inclusiv pentru reconstrucţia naţiunii distruse, urmând să fie necesare eforturile mai multor generaţii", a declarat Olaf Scholz, în cursul vizitei în Cehia, care deţine Preşedinţia semetrială a Consiliului Uniunii Europene.

Liderul de la Berlin a argumentat că este necesară elaborarea unei strategii coordonate şi reziliente pentru reconstrucţia Ucrainei. Conferinţa de la Berlin va fi organizată în coordonare cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
ucraina,
scholz

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici