Gestul disperat al unui urs koala: S-a urcat pe bicicleta unei femei pentru a cere apă. VIDEO

Un urs koala afectat de temperaturile extrem de ridicate din sudul Australiei a oprit un grup de ciclişti, căţărându-se pe bicicleta unuia dintre ei, pentru a cere apă, transmite ABC News.

4572 afișări
Imaginea articolului Gestul disperat al unui urs koala: S-a urcat pe bicicleta unei femei pentru a cere apă. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Instagram

Anna Heusler se plimba cu bicicleta, împreună cu un grup prieteni, în zona Adelaide Hills, atunci când au văzut un urs koala în mijlocul drumului.

„Acest urs koala a venit direct la mine şi s-a urcat pe bicicleta mea în timp ce i-am dat apă”, a scris Heusler pe contul său de Instagram, scrie ABC News.

„Erau în jur de 12 ciclişti în jurul meu, toţi bărbaţi, care se uitau la urs şi toţi spuneau că este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut vreodată. Ce experienţă cu adevărat fantastică”, a mai scris ciclista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There were about a dozen cyclists around me watching this (all men) and several commented that it was genuinely the best thing they’ve witnessed. What a truly wonderful experience. Check out my previous posts this morning for explanation. : : : #cyclingtips #cycling #roadcycling #roadbike #roadbikelife #lifeonabike #travelbybike #cyclingphotography #cycleshots #rideyourbike #instacycle #veloclub #cyclinglife #fromwhereride #switchbacks #roadslikethese #cyclingpassion #cyclingworld #whenindoubtpedalitout #womenonbikes #womenriders @cyclingtips @veloclub.cc @iamspecialized @iamspecialized_wmn @womenridebikes #rideadelaide #radelaide #adelaide #adelaidehills #southaustralia #koala #koalabear #koalabears #australia

A post shared by Lulu (@bikebug2019) on

Dec 26, 2019 at 4:22pm PST

Temperaturile în Adelaide au ajuns la 42 de grade Celsius vineri. Populaţia de urşi koala a fost extrem de afectată de incendiile de vegetaţie devastatoare din Australia.

Lewis, ursul koala salvat de o femeie din infernul din Australia, a murit. Anunţul medicilor care l-au tratat

Ursul koala salvat de o femeie în timpul incendiilor din New South Wales a fost eutanasiat din cauza rănilor care erau „prea grave pentru a mai fi tratate”, relatează Daily Mail.

Citeşte continuarea...

Toni Doherty a fost surprinsă în timp ce şi-a riscat viaţa pentru a salva un urs koala din infernul flăcărilor. Ulterior, animalul rănit a fost numit Ellenborough Lewis. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici