Gestul impresionant făcut de un tânăr care n-a vrut să-şi lase mama bolnavă de Covid să moară singură în spital

  • Un tânăr nu a vrut să îşi lase mama să moară singură în spital
  • S-a căţărat în fiecare zi două etaje până la fereastra ei
  • Femeia era bolnavă de Covid-19
4793 afișări
Imaginea articolului Gestul impresionant făcut de un tânăr care n-a vrut să-şi lase mama bolnavă de Covid să moară singură în spital

Twitter

Jihad Al-Suwaiti are 30 de ani şi este din Hebron, Palestina. El îţi demonstrează cât de mare poate fi iubirea copilului pentru mamă. Tânărul a fost văzut căţărându-se în fiecare zi pe peretele spitalului în care era internată mama lui. A făcut asta pentru a-şi vedea, de la fereastră, mama diagnosticată cu cancer şi coronavirus, din dorinţa de a nu o lăsa să moară singură, scrie mirror.co.uk. 
 
Fiul iubitor şi-a dorit cu orice preţ să fie alături de mama sa, aflată la terapie intensivă, până în ultima clipă. Stătea pur şi simplu la fereastră şi o privea, apoi cobora abia după ce era convins că a adormit. Timp de o săptămână s-a repetat scena, până când femeia a murit. 
 
„Am fost cu ea în ultimele ei momente din viaţă şi am înţeles că nu mai există nicio speranţă înainte să o văd murind“, a povestit tânărul.
 
Pe 16 iulie a urcat pentru ultima oară, când Jihad Al-Suwaiti şi-a luat rămas bun de la mama sa de la fereastra Unităţii de Terapie Intensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici