Gestul şocant pe care l-a făcut premierul bulgar la ceremonia Nobel

Premierul bulgar Boiko Borisov l-a "şocat" pe omologul său olandez Mark Rutte prin gestul de a trimite un SMS în timpul ceremoniei de înmânare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene la Oslo, în Norvegia.

5875 afișări
Imaginea articolului Gestul şocant pe care l-a făcut premierul bulgar la ceremonia Nobel

Premierul bulgar l-a "şocat" pe premierul olandez, trimiţând un SMS în timpul ceremoniei Nobel

Gestul lui Borisov a fost difuzat în transmisiunea directă online a ceremoniei, potrivit agenţiei bulgare de ştiri BGNES Borisov fiind "prins" trimiţând un mesaj text scurt pe telefon în timpul discursului preşedintelui Consiliului European Herman Van Rompuy, unul dintre cei trei lideri europeni care au primit Premiul Nobel pentru Pace 2012, relatează site-ul Novinite.com.

BGNES comentează că, în timpul unor aplauze, Borisov a fost "încurcat" de telefonul mobil, "pe care îl ţinea strâns în mână, din cauza mesajului text pe care se pare că l-a considerat mai important".

"Milioane de persoane din lume au văzut faţa (reprezentantului) Bulgariei şi telefonul (acestuia)", continuă agenţia, adăugând că, potrivit unor reporteri bulgari, Borisov pare să trimită destul de des mesaje text către diferite persoane, în timpul unor evenimente, pe care le-ar întreba "Cum a fost?".

În comentariul critic la adresa lui Borisov, agenţia BGNES notează că "el ar fi trebuit mai degrabă să exploateze avanatajul că stătea lângă Rutte şi să îi spună câteva cuvinte despre (poziţia Olandei împotriva Bulgariei) cu privire la aderarea la Spaţiul Schengen".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici