Gibraltar, motiv de dispută în acordul Brexit. Ameninţarea Spaniei

Premierul spaniol Pedro Sanchez a avertizat marţi că Spania va semna împotriva acordului între UE şi Marea Britanie, privind Brexit, dacă textul privind teritoriul Gibraltar nu a fost schimbat, relatează site-ul agenţiei Reuters.

3436 afișări
Imaginea articolului Gibraltar, motiv de dispută în acordul Brexit. Ameninţarea Spaniei

Gibraltar, motiv de dispută în acordul Brexit. Ameninţarea Spaniei

"Dacă până astăzi nu există schimbări privind Gibraltar, Spania va vota împotriva acordului pe tema Brexit", a declarat Sanchez în cadrul unei conferinţe desfăşurate la Madrid.

Gibraltar este un teritoriu britanic, situat la frontiera cu Spania.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici