GOOGLE pune capăt misterului care înconjoară o platformă plutitoare. Ce este construcţia de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime

Gigantul în domeniul Internetului Google a pus capăt miercuri celor două săptămâni de speculaţii cu privire la o enormă platformă plutitoare pe care a construit-o în Golful San Francisco, precizând că aceasta va găzdui un "spaţiu interactiv" în domeniul noilor tehnologii.

20019 afișări
Imaginea articolului GOOGLE pune capăt misterului care înconjoară o platformă plutitoare. Ce este construcţia de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime

GOOGLE pune capăt misterului care înconjoară o platformă plutitoare. Ce este construcţia de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime (Imagine: Hepta)

Reperată de blogul specializat CNET, barja enormă de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime a fost prezentată, între altele, ca centru de date plutitor sau vapor pentru organizarea unor petreceri uriaşe.

"Centru de date plutitor? Vapor pentru petreceri uriaşe? Barjă pentru găzduirea ultimului dinozaur? Din nefericire nu este vorba despre niciuna dintre aceste lucruri", a reacţionat miercuri grupul într-o declaraţie.

"Chiar dacă este încă devreme, iar lucrurile se pot schimba, ne gândim să folosim această barjă ca spaţiu interactiv în care oamenii să poată să înveţe lucruri despre noile tehnologii", a adăugat Google.

Barja se află în apropiere de Treasure Island, o insulă artificială situată între San Francisco şi Oakland, în Golful San Francisco.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici