Google şi-a prezentat noul telefon Pixel 5 şi alte produse de ultimă generaţie

  • Google a prezentat noul flagship al companiei, Pixel 5, la evenimentul Launch Night
  • Telefonul are două camere pe spate care impresionează, mai ales în condiţii de lumină slabă
  • Pixel 5 va costa 630 de euro, sub rivalii Samsung şi Apple
768 afișări
Imaginea articolului Google şi-a prezentat noul telefon Pixel 5 şi alte produse de ultimă generaţie

Google şi-a prezentat noul telefon Pixel 5 şi alte produse de ultimă generaţie

Deşi în România nu vezi mai telefoane de la Google, compania americană vrea să schimbe acest lucru. La evenimentul Launch Night, Google a prezentat două noi telefoane.

Pixel 5 a fost capul de afiş. Iar Google e convinsă că se poate lupta cu telefoane de la Apple, Samsung sau Huawei.

În special datorită camerei duale de pe spate care are rezultate spectaculoase chiar şi pe întuneric. O funcţie unică vine cu ajutorul asistentului virtual.

„Noua noastră funcţie numită "Hold for me" Te ajută să câştigi timp. Asistentul Google va aştepta pentru tine şi te va alerta când cineva se află pe linie şi e gata să vorbească cu tine”, a explicat Shenaz Zack, product manager Pixel.

Pixel 5 va costa 630 de euro şi este deja disponibil pentru precomandă.

Google nu s-a lăudat doar cu telefoanele.

Noul Chromecast se introduce în televizor şi îţi oferă acces la toate aplicaţii de seriale şi filme pentru 49 de dolari.

Iar Google Nest este o nouă boxă inteligentă care costă 99 de dolari. Şi poate vorbi cu tine.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici