Grav accident feroviar în Bangladesh: Coliziune frontală între două trenuri de mare viteză/ Bilanţul victimelor - FOTO

Cel puţin 15 persoane au murit marţi în urma coliziunii dintre două trenuri de mare viteză din Bangladesh care circulau pe aceeaşi linie feroviară, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

971 afișări
Imaginea articolului Grav accident feroviar în Bangladesh: Coliziune frontală între două trenuri de mare viteză/ Bilanţul victimelor - FOTO

Cel puţin 15 morţi în urma unui accident feroviar din Bangladesh

Accidentul feroviar, petrecut marţi, ca urmare a coliziunii frontale dintre cele două trenuri de mare viteză, Udayan Express, respectiv Turna Nishita, care circulau pe aceeaşi linie feroviară, în direcţii opuse, a avut loc în districtul Brahmanbaria, la 82 de kilometri în estul capitalei Dhaka.

În urma coliziunii, cel puţin 15 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite şi transportate la spital, conform informaţiilor transmise de autorităţile locale. Potrivit agenţiei locale de ştiri United News of Bangladesh, numărul victimelor rănite în urma accidentului depăşeşte 100 de persoane.

Accidentele feroviare sunt frecvente în Bangladesh, multe dintre acestea cauzate de sistemele precare de monitorizare a rutelor trenurilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici