Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratarea "continuă" a site-urilor ruseşti

Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratarea "continuă" a site-urilor guvernamentale ruseşti, relatează CNN, în condiţiile în care unele site-uri guvernamentale ruseşti au continuat să nu funcţioneze sâmbătă.

24650 afișări
Imaginea articolului Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratarea "continuă" a site-urilor ruseşti

Sursa foto: Hepta

Printre site-urile atacate se numără în special Kremlinul şi Ministerul Apărării.

"Anonymous are operaţiuni în curs de desfăşurare pentru a menţine offline site-urile guvernamentale .ru şi pentru a împinge informaţii către poporul rus, astfel încât să se elibereze de maşina de cenzură de stat a lui Putin", a declarat grupul într-un tweet.

Vineri, aceleaşi site-uri ruseşti au apărut offline pentru o vreme, dar Kremlinul a negat că ar fi fost atacate de Anonymous, potrivit presei de stat.

Este a treia zi consecutivă în care site-urile ruseşti au fost inaccesibile, cel puţin pentru o anumită perioadă de timp.

Anonymous a declarat că lucrează, de asemenea, "pentru a menţine poporul ucrainean online cât mai bine posibil".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici